27 Temmuz 2012 Cuma

Sinema keyfi :)


Bu sıcak havalarda birde oruçluysan yapılabilecek en güzel aktivite sinema :)
Bizde eşimle aynen öyle yaptık, Buz Devri 4 uzun süredir vizyonda ama biz ancak fırsat bulduk.

 

Filmin başlamasını beklerken salonun cafe kısmında otururken kafamızı bir kaldırdık aynalar,
ee fotoğraf çekilmeden olmaz tabiki :)




Herkese hayırlı iftarlar.

26 Temmuz 2012 Perşembe

Yeni doğan bebişlere güzel tasarımlar :)


Birkaç günlük aradan sonra merhaba,
Bu aralar etrafında çoğu kişi hamile, bende onlara sürpriz birşeyler hazırladım ve sizlerlede paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz :)

İlk olarak iş yerinden yakın bir arkadaşım ikinci bebeğine hamile ekim ayında doğum yapıcak inşallah ve ramazandan sonra Beren bebek ve tatlı annesi için baby shower partisi düzenlemeyi düşünüyoruz :)
Partide güzel anneye hediye etmek için yaptım bu tulumu, tabiki abiyide unutmamak gerekiyor çünkü oda henüz çocuk 4 yaşında kıskanabileceğini düşünerek onada '' Ben Abi Oldum'' tişört hazırladım :)
Canım arkadaşım inşallah beğenir :))



Elime malzemeleri almışken bütün hamişlere yapmak istedim :) buda Kuzey bebeğin tulumu :))




Bunlarda Bandırma yolcusu, kuzenlerimden birisi bandırmada oturuyor ve onunda ikinci bebeği olucak, Batu bebek ve ablası için tişörtler hazırladım :))





Son olarakta severek takip ettiğim Noni' nin prensesi Nil için yaptım :)




Rabbim bütün hamişlere sağlılı ve sıkıntısız doğum nasip eder inşallah ve bebeişlerini sağ sağlim kucaklarına alırlar ( amin )
  
                                                        

19 Temmuz 2012 Perşembe

Ramazan Geldi Hoş Geldi :)






Hayırlısıyla ramazan ayının ilk sahurunu yaptık, rabbim bu sıcak ve uzun yaz günlerinde dayanma sabrı versin ve görevlerimizi layıkıyla yerine getirmemize yardım etsin inşallah..



                  Buda bizim sahur soframız :)

1. Evlilik Yıl Dönümümüz :)


Zaman ne kadarda çabuk geçiyor evleneli 1 yıl oldu bile, koşuşturmalarımız, telaşımız daha dün gibi aklımda :) Dönüp arkama bakıyorumda ne kadar güzel geçirdik 1 yılı.. aşk, sevgi ve saygı dolu..
''Evlilk aşkı öldürüyor'' sözü koca bir YALAN!.. Ben prensime evlenince dahada bağlandım, dahada seviyorum :) rabbim herkese nasip etsin, bizide kem gözlerden korusun inşallahh ( maşallah diyin lütfen :))
Gelelim evlilk yıl dönümümüzde ne yaptığımıza :) Canım kocam bana sürpriz yaparak ''http://www.guralsapanca.com/'' da yer ayırttırmış, bana sadece bir yere gidiceğimizi hazırlanmamı söyledi :) tabi bende bir merak nereye gittiğimizide bilmediğim için koca bir bavul hazırladım :))
Tatil özlemiyle yanıp tutuşan ben için kendimi ''http://www.guralsapanca.com/'' da bulmak inanılmaz bir sürpriz oldu :))
Odamıza yerleştik ve bir telefon spa merkezinden arıyorlar ''Yenileyici Peeling Vücut Bakımı'' için müsaitsek bizi bekliyorlarmış :)  peeling yapılırken canım çok acıdı ama sonrasında cildim süper oldu.. Peeling'in güneşlenmeden önce yapılması gerekiyormuş ve ardından hamam ( ayy kendimi hürrem sultan gibi hissettim, deymeyin keyfime :))
Vee havuzz, tatil programımızı ramazandan sonraya ertelediğimiz için havuz sezonunu yeni açan biz görmemişler gibi bütün gün havuzdan çıkmadım :))






Vee saat 7:30 da Bali'li kızlar tarafında yapılan ( isteye göre erkeklerde yapabiliyormuş ) ''İsveç Masajı'' tek kelimeyle SÜPERRRR di... Bu kızlar gerçek olamaz bütün yorgunluğum gitti resmen :))







Masajın üstüne içilen yeşil çay, kuru dut ve kayısı eşliğinde...












    
Ayna ayna söyle bana varmı benden daha mutlusu dünyada :))

              


Vee 1. yıl kulama yemeğimiz :)








              Dileklerimizi dileyip dilek balonlarımızı uçurduk  :)


 



uç uççç balonum :))








Ertesi sabah erkenden uyanıp kahvaltımızı yaptıkki daha fazla havuzda vakit geçirebilelim diye :)




Gel keyfim gel :)






Çoookkk güzel bir evlilik yıl dönümü sürpriziydi ramazan öncesi süper geldi.. canım kocacım herşey için çoook teşekkür ederiyorumm, Rabbim bizi kem gözlerden korusun senide başımdan eksik etmesin :) ( amin )




11 Temmuz 2012 Çarşamba

Kişiye Özel Tasarım Tişörtler



Yakınlarınıza özel günlerinde aynı hediyeleri vermekten sıkıldıysanız yaptıklarımı incelemenizi tavsiye ederim :)
Tabiki bunlar bir kısmı doğum günleri için hazırladıklarım.
Yeni tasarımlar çıktıkça onlarıda sizlerle paylaşacağım, inşallah seversiniz :)







  

Bu işe nasıl merak sardığım konusuna gelince; düğün hazırlıklarım için araştırma yaparken gelin ve damatlar için hazırlanmış kişiye özel tişört örnekleri buldum, tabiki kuaför çekimlerimiz ve balayımız için yaptım çokta güzel oldular :)
      





Özellikle kuaförde hazırlık tişörtü çok özel oldu, düğün günü fotoğraf çekimlerimiz kuaförde başladığı için çok güzel kareler ortaya çıktı, tabiki bunda fotoğrafçımızında çok emeği var. İlgilenen arkadaşlar için düğün fotoğrakçımız '' http://www.gulistanilhan.com/ '' incelemenizi tavsiye ederim..


9 Temmuz 2012 Pazartesi

Nehir 1 yaşına girdi :)

Çok yakın olduğumuz 5 arkadaş annelerimizle birlikte görüşme amaçlı gün yapıyoruz. Evlilik, hayat koşuşturması birde iş hayatı işin işine girince görüşmeye fırsat bulamıyorduk ne yazıkki..
Bu ay gün bendeydi ve çok sevdiğim arkadaşım Buket'in kızı Nehir 'in 1. yaş günüydü, Nehir için sürpriz doğum günü hazırladım :) 





Misafirlerimizi kapıda hoş bir sürpriz karşıladı :) 
  




Bugünün hatırası olarak saklamaları için misafirlere içerisinde Nehir'in resminin bulunduğu çerçeveler     hazırladım, herkes çok beğendi  :)






Doğum günün olmazsa olması pasta var sırada 1. yaş günü olduğu için 1 şeklinde pasta yaptırttım, tadıda görüntüsü kadar güzeldi :)
Masada gördüğünüz mamalar biricik annecimin eseri :) Çalışan bayan olunca çalışma günü akşamı misafir ağırlamak çok zor oluyor , böyle zamanlarda anneye yakın oturmanın faydalarını fazlasıyla görüyor insan :)) canım annem iyiki varsın ellerine kollarına sağlık, rabbim seni başımızından eksik etmesin..


 


                                                        Ve masa başında hatıra fotoğrafı :)

 


Canım benim yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın rabbim seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın sağlık ve huzur dolu nice doğum günler kutla inşallah..