9 Temmuz 2012 Pazartesi

Nehir 1 yaşına girdi :)

Çok yakın olduğumuz 5 arkadaş annelerimizle birlikte görüşme amaçlı gün yapıyoruz. Evlilik, hayat koşuşturması birde iş hayatı işin işine girince görüşmeye fırsat bulamıyorduk ne yazıkki..
Bu ay gün bendeydi ve çok sevdiğim arkadaşım Buket'in kızı Nehir 'in 1. yaş günüydü, Nehir için sürpriz doğum günü hazırladım :) 





Misafirlerimizi kapıda hoş bir sürpriz karşıladı :) 
  




Bugünün hatırası olarak saklamaları için misafirlere içerisinde Nehir'in resminin bulunduğu çerçeveler     hazırladım, herkes çok beğendi  :)






Doğum günün olmazsa olması pasta var sırada 1. yaş günü olduğu için 1 şeklinde pasta yaptırttım, tadıda görüntüsü kadar güzeldi :)
Masada gördüğünüz mamalar biricik annecimin eseri :) Çalışan bayan olunca çalışma günü akşamı misafir ağırlamak çok zor oluyor , böyle zamanlarda anneye yakın oturmanın faydalarını fazlasıyla görüyor insan :)) canım annem iyiki varsın ellerine kollarına sağlık, rabbim seni başımızından eksik etmesin..


 


                                                        Ve masa başında hatıra fotoğrafı :)

 


Canım benim yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın rabbim seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın sağlık ve huzur dolu nice doğum günler kutla inşallah..


 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder